Magazin Auto Online

ALFA ROMEO 159 Sportwagon incepand cu 2006 5 usi : Set 2 Bare Transversale Portbagaj Plafon Otel POOL-LINE

CERE OFERTA
Piese si Accesorii Auto

Ati cautat pe siteul nostru piese auto si nu ati gasit modelul care va intereseaza. Nici o problema! Completati formularul si va vom trimite o oferta de pret.
Magazin Online
CeleMaibune.ro
Magazin Online
Inapoi la Pagina Principala
alfa, romeo, sportwagon, incepand, usi, set, bare, transversale, portbagaj, plafon, otel, pool, line
Magazin Online
CeleMaibune.ro
D'AS ART SRL
Calea Sagului 145A
Timisoara, Romania
CIF RO15961920
ORC J35/2871/2003
Magazin Online
Inapoi la Pagina Principala
Transport oriunde in tara, doar cu 25 lei per comanda.
Pentru oricate produse comanzi in cadrul unei comenzi, platesti numai 25 lei transportul.
TVA Inclus
Toate preturile de pe site contin TVA.
 
 
ALFA ROMEO 159 Sportwagon incepand cu 2006 5 usi : Set 2 Bare Transversale Portbagaj Plafon Otel POOL-LINE

ALFA ROMEO 159 Sportwagon incepand cu 2006 5 usi : Set 2 Bare Transversale Portbagaj Plafon Otel POOL-LINE 165lei

ALFA ROMEO 159 Sportwagon incepand cu 2006 5 usi : Set 2 Bare Transversale Portbagaj Plafon Otel POOL-LINE
Cod : PL_1332_113013_5

Aceste bare portbagaj transversale ALFA ROMEO 159 Sportwagon sunt legatura intre masina dumneavoastra si ceea ce doriti sa transportati. Fie ca este vorba de o cutie de portbagaj, de un suport de schiuri, suporturi de bicicleta, sau de materiale lungi, exista solutii adaptate care combina nevoile dvs. si capacitatile vehiculului dvs. De otel sau aluminiu, cu sau fara antifurt, la noi veti gasi intotdeauna bare portbagaj ALFA ROMEO exact pentru masina dumneavoastra.

bare portbagaj transversale ALFA ROMEO 159 Sportwagon incepand cu 2006

Bare portbagaj transversale ALFA ROMEO 159 Sportwagon incepand cu 2006

Specificatii evo-TOUR pentru cele 2 bare portbagaj transversale ALFA ROMEO 159 Sportwagon incepand cu 2006 pentru plafon cu bare longitudinale :

Aceste bare portbagaj ALFA ROMEO 159 sunt din otel de 1.5 mm grosime, in sectiune dreptunghiulara 30 x 20 mm, acoperite cu un strat de poliester ce confera rezistenta sporita in timp la socuri si rugina.

Kitul de prindere este specific si perfect compatibil cu aceste bare portbagaj transversale ALFA ROMEO 159 Sportwagon incepand cu 2006.

Greutatea maxima suportata de setul de bare portbagaj transversale este de 60 kg.

Finisajele de calitate, designul aerodinamic, usurinta in montare si pretul mic fac ca acest set de bare de portbagaj sa fie unul dintre produsele foarte bine primite de clienti.

Setul de bare portbagaj transversale ALFA ROMEO 159 Sportwagon incepand cu 2006 de la Pool-Line Spania nu este universal.

Cititi manualul cu instructiuni de montare bare portbagaj transversale pentru mai multe detalii.

Specificatii evo-TOUR otel pentru cele 2 bare portbagaj transversale ALFA ROMEO 159 Sportwagon incepand cu 2006 pentru plafon cu bare longitudinale

Specificatii evo-TOUR otel pentru cele 2 bare portbagaj transversale ALFA ROMEO 159 Sportwagon incepand cu 2006 pentru plafon cu bare longitudinale

Specificatii kit pentru prindere bare portbagaj transversale ALFA ROMEO 159 Sportwagon incepand cu 2006 pentru plafon cu bare longitudinale :

Avand in vedere ca ALFA ROMEO 159 Sportwagon incepand cu 2006 dispune de bare longitudinale, kitul de prindere care vine impreuna cu aceste bare portbagaj transversale este conceput sa cuprinda toata sectiunea barei longitudinala pentru o fixare optima si sigura. Timpul pentru montarea barelor portbagaj transversale peste barele longitudinale este foarte scurt, maxim jumatate de ora pentru un incepator.

Specificatii kit pentru prindere bare portbagaj transversale ALFA ROMEO 159 Sportwagon incepand cu 2006 pentru plafon cu bare longitudinale

Specificatii kit pentru prindere bare portbagaj transversale ALFA ROMEO 159 Sportwagon incepand cu 2006 pemtru plafon cu bare longitudinale

Sectiunea maxima a barelor longitudinale ce poate fi cuprinsa de kitul pentru prinderea acestor bare portbagaj transversale ALFA ROMEO 159 Sportwagon incepand cu 2006 este de maxim 45 mm in latime si 32 mm in inaltime.

Compatibilitate evo-TOUR pentru cele 2 bare portbagaj transversale ALFA ROMEO 159 Sportwagon incepand cu 2006 pentru plafon cu bare longitudinale :

Setul de bare portbagaj transversale ALFA ROMEO 159 Sportwagon incepand cu 2006 a fost conceput pentru masinile care sunt prevazute bare longitudinale pe plafon. Kitul de prindere al acestor bare portbagaj cuprinde toata sectiunea barei longitudinale.

Compatibil cu autovehiculul ALFA ROMEO 159 Sportwagon incepand cu 2006 care:

  • are bare longitudinale
  • are 5 usi

Pentru orice alt autovehicul, model sau configuratie, va rugam sa ne contactati pentru a va asista in alegerea setului de bare portbagaj transversale compatibil.

Compatibilitate evo-TOUR pentru cele 2 bare portbagaj transversale ALFA ROMEO 159 Sportwagon incepand cu 2006 pentru plafon cu bare longitudinale

Compatibilitate evo-TOUR pentru cele 2 bare portbagaj transversale ALFA ROMEO 159 Sportwagon incepand cu 2006 pentru plafon cu bare longitudinale

Barele portbagaj transversale sunt in ziua de astazi printre cele mai importante accesorii auto. Acestea se diferentiaza intre ele dupa modelul de masina respectiv dupa kitul de prindere cu care se vor atasa de barele transversale, alese pentru modelul dumneavoastra de masina. Astfel, indiferent de marca, optiune estetica sau pret, barele portbagaj transversale au sistemele de prindere personalizate pentru fiecare tip de masina.

Odata ce ai montat bare portbagaj transversale pe masina ta, posibilitatile sunt nelimitate. Poti adauga cutii portbagaj, suporti de bicicleta, de schiuri sau de caiace sau portbagaje tip gratar. Cel mai important insa este sa te asiguri ca se potrivesc si ca alegi varianta adecvata stilului tau de viata.

 
 

Modele auto ALFA ROMEO 159 pentru care exista oferte de piese:

ALFA ROMEO 159 (2005 - 2019) 9 oferte auto
oferte de piese auto noi, acceorii auto si piese din dezmembrari pentru ALFA ROMEO 159
ALFA ROMEO 159 SPORTWAGON (2006 - 2019) 20 oferte auto
oferte de piese auto noi, acceorii auto si piese din dezmembrari pentru ALFA ROMEO 159 Sportwagon
 
 
 

TERMENI SI CONDITII

Achizitionarea produselor afisate pe pagina de internet www.CeleMaiBune.ro sau a produselor ofertate de noi telefonic sau prin e-mail, in urma cererilor dumneavoastra de oferta se supune legilor statului roman si conditiilor din prezentul document.
Emiterea unei comenzi ferme din partea dumneavoastra implica intelegerea si acceptarea deplina a acestor conditii, indiferent daca aceasta comanda a fost inregistrata telefonic, prin e-mail, fax sau folosind aplicatia online.
Pentru mai multe informatii, vezi TERMENI SI CONDITII.


Valid XHTML 1.0 Transitional